C A R O L I N E
Interieur ontwerp & Realisatie

Maak kennis met ons Interieuradvies

Besluitvaardig | Snel | Resultaatgericht | Onafhankelijk

Omdat wij ervan overtuigd zijn dat het uitkiezen van een interieur niet onnodig veel energie hoeft te kosten of lang hoeft te duren door twijfels. Het uitkiezen van uw interieur is met ons interieuradvies al binnen een paar weken mogelijk. Wij zijn merk- onafhankelijk en daardoor krijgt u altijd een objectief advies.

Bekijk de mogelijkheden

Easy 

Digitaal interieuradvies

Klust u graag, bent u handig en wilt u zelf met het interieuradvies aan de slag? Met het digitaal interieuradvies krijgt u een heldere leidraad voor het door u zelf te realiseren interieur. 


v.a. €499,-

Incl. moodboard, indelingsplan en shoppinglist. (Vanaf prijs bij een woonkamer + keuken tot 60m2).Uitgebreid

Uitgebreid interieuradvies

Gaat u voor gemak en vindt u het prettig als er een expert in alle fases van het traject mee kijkt? Na een persoonlijk advies gesprek en aan de hand van uw wensen en voorkeuren maak ik een uitgebreid interieuradvies. Bestaande uit: moodboard, 3D ontwerpen, indelingsplan, kleur- en materiaalstalen en lichtplan. Inclusief begeleiding gedurende de offerte en realisatie-fase. 

v.a. €899,-

Incl. offertes, intake gesprek en tussentijdse presentatie bij u op locatie. (Vanaf prijs bij een woonkamer + keuken tot 60m2).Waarmee kunnen we u helpen?

Voor uw interieur bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag. Uiteraard doen we dat alleen op de best mogelijke manier. Onder andere door onze expertise en visie los te laten op de ideeën die u zelf al heeft. We stemmen gezamenlijk alle losse elementen op elkaar af en voegen deze samen tot één helder en duidelijk ontwerp. Zo krijgt u overzicht én inzicht waardoor u aan de hand van het interieuradvies de juiste keuzes kunt maken.

Voor een interieur waar uw wereld nét even wat mooier van wordt.

Neem contact met ons op, we vertellen u graag over onze werkwijze en mogelijkheden.

Wat onze klanten vertellen:

Uitgebreid interieuradvies

"Samen met Caroline heb ik mijn woonkamer met open keuken, slaapkamer en werkkamer ontworpen. Met haar vakkennis en creatieve blik inspireert ze mij en brengt ze nieuwe mogelijkheden en ideeen aan. Ze luistert goed naar mijn eigen smaak, wensen en voorkeuren en brengt deze naar een hoger plan in een prachtig ontwerp compleet met kleuren en stalen. En - niet onbelangrijk - ze denkt mee en adviseert passend binnen mijn budget. Ik ben ervan overtuigd dat het investeren in een goed ontwerp vooraf, mij tijdens de realisatie van het project veel verkeerde keuzes & aankopen, tijd en geld zal schelen. Een slimme investering dus. En een creatief feestje om samen met haar te mogen doen!"

Mariëlle, Januari 2019.

Easy digitaal interieuradvies

"Caroline is in haar werk zeer bevlogen en gepassioneerd. Ze denkt goed mee en is erg nauwkeurig. Met haar uitgebreide kennis en inzicht vertaalde ze mijn ideeën en wensen in realistische ontwerpen. Ik ben erg tevreden en kan haar iedereen aanbevelen! "

Brenda, Juni 2018.

Uitgebreid interieuradvies

"Carolien heeft naar aanleiding van ons moodboard en wensen een mooie 3D tekening gemaakt van onze woonkamer en hal. Ondanks dat we nog steeds bezig zijn, beginnen langzaam de dingen nu een mooi geheel te worden . Wanneer we begonnen te twijfelen in de uitvoering, adviseerde Carolien ons bij het maken van de keuze. Heel fijn voor twijfelachtige personen zoals wij. "

Kim, December 2018.

Basis flits interieuradvies

"Heel fijn dat je bij me langs bent gekomen en de puntjes op de I hebt weten te zetten. De zithoek is nu echt een hoek die de woonkamer een stuk ruimer en gezelliger maakt. Veel dank!"

Irene, november 2018.

Uitgebreid interieuradvies

"Caroline heeft ons heel goed geholpen bij het vernieuwen van onze slaapkamer. De kleuren en gekozen materialen zijn prachtig! De uitvoering door de firma's Robiflex en Kasten op Maat verliep heel soepel. We zijn heel tevreden over het resultaat!"

Ineke en Rolf, november 2018.

Uitgebreid interieuradvies

"Caroline heeft ons geweldig geholpen: met enkel tekeningen van ons nieuwbouwhuis, wist ze onze wensen toch heel visueel te maken door het 3D programma en de materialen die ze erbij doet. Wij hoeven geen dagen meer te zoeken en shoppen, we kunnen heel concreet aan de slag! "

Vanessa, Augustus 2018.

Uitgebreid interieuradvies

"I was recommended to Caroline via a friend and have been very impressed with her work on the refurbishment of my living space.

From our 1st conversation, Caroline immediately understood what I was seeking to do and tailored a bespoke response to my budget and timings.

Having the goto list of online shops and stores was helpful and saved me so much time.

Overall it's been excellent experience of having Caroline's advice and at an affordable price! Thank you Caroline."

Mark, Maart 2018.

Wat wij doen

Samen met u lossen we al uw interieur vraagstukken op. Misschien herkent u zich wel in het volgende en wilt u:

> eenheid creëren met alle losse elementen;

> weten welke indeling het beste is;

> vooraf al kunnen zien hoe uw interieur wordt;

> middels 3D animatie door uw in aanbouw zijnde woning 'lopen';

> het interieur van u en uw partner samenvoegen tot één geheel;

> overzicht hebben van de materialen, meubels en verlichting die u gaat toepassen;

> weten welke keuken het beste past in uw interieur;

> tot het best mogelijke resultaat komen, middels een objectief advies.    

Twijfelt u of een interieuradvies uiteindelijk duurder uit zal vallen dan wanneer u zelf aan de slag gaat? 

Uit ervaring blijkt dat een interieuradvies zorgt voor een leidraad waar u op terug kunt vallen gedurende het traject. U houdt hiermee het overzicht, neemt gefaseerd de juiste beslissingen en voorkomt daardoor miskopen. Daarnaast is het altijd fijn om iemand te hebben waar u terecht kunt met al uw interieurvragen.  

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u nog geen idee van hoe uw interieur er uit moet komen te zien? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wanneer u ons de vrije hand geeft ontwerpen wij aan de hand van uw behoeften alsnog een interieur wat bij u past.

Wilt u uw interieur ook door ons laten realiseren? Dat kan. Daarvoor werken we samen met de beste partners in de interieurbranche. 

Misschien wilt u eerst de mogelijkheden bespreken. Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat.