O V E R  C A R O L I N E

Ik ben Caroline Sollet, 35 jaar, en de drijvende kracht achter         C A R O L I N E  Interieur & Media ontwerp.  Mijn passie en gevoel voor kleur en interieur zijn niet uit de lucht  komen vallen. Een mooi en een goed uit- gebalanceerd interieur is waar ik in opgegroeid ben. 

Mijn talent om in korte tijd aan te voelen wat bij mijn klant past (zowel qua stijl als budget) en kennis over het combineren van alle verschillende materialen zet ik graag in tijdens mijn interieuradviezen. Op die manier zorg ik er altijd voor dat het interieur 'klopt' en als prettig ervaren wordt.

 Ik ben besluitvaardig, maak graag keuzes en houd van snel schakelen. Ik ben er dan ook van overtuigd dat het uitkiezen van een interieur niet onnodig veel energie hoeft te kosten en niet lang hoeft te duren door twijfels. En zelfs door middel van een interieuradvies al binnen een paar weken mogelijk is. 

Wat meer over mijn achtergrond:

Op mijn 14e had ik mijn eerste bijbaan bij een bekend warenhuis waar ik gordijnen en raambekleding op maat verkocht. Na mijn studie Vormgeving en Ontwerp van Interactie(gericht op internet en multimedia) werkte ik daarna op mijn 21e bij een makelaarskantoor waar ik onder andere verkoopbrochures in elkaar zette en allerlei interieurs in voorbij zag komen. 

Hier 'moest' ik wat mee en heb vervolgens aan de Artemis academie locatie Rotterdam met veel plezier een allround styling cursus gedaan. Ik heb toen van mijn creativiteit mijn beroep gemaakt door bij een woninginrichter in Voorburg te gaan werken. Als interieuradviseur  heb ik mijn kwaliteit om aan te voelen wat bij klanten past (qua stijl en budget) en kennis over materialen(en toepassingen) verder kunnen verdiepen.

Inmiddels ben ik na ruim 6 jaar accountmanager geweest te zijn voor een merk in gordijn-en meubelstoffen en gejureerd te hebben bij SkillsNetherlands bij het NK interieurontwerp voor mbo scholieren aanbeland bij C A R O L I N E  Interieur & Media ontwerp.

Met mijn ontwerpen, gevoel voor kleur en interieur ben ik zowel particuliere als zakelijke klanten van dienst.

Ik spreek u graag! 

Caroline Sollet

+31 614641252

KvK 69972702

BTW NL 183216172 B01