Referenties


"Samen met Caroline heb ik mijn woonkamer met open keuken, slaapkamer en werkkamer ontworpen. Met haar vakkennis en creatieve blik inspireert ze mij en brengt ze nieuwe mogelijkheden en ideeen aan. Ze luistert goed naar mijn eigen smaak, wensen en voorkeuren en brengt deze naar een hoger plan in een prachtig ontwerp compleet met kleuren en stalen. En - niet onbelangrijk - ze denkt mee en adviseert passend binnen mijn budget. Ik ben ervan overtuigd dat het investeren in een goed ontwerp vooraf, mij tijdens de realisatie van het project veel verkeerde keuzes & aankopen, tijd en geld zal schelen. Een slimme investering dus. En een creatief feestje om samen met haar te mogen doen!"

Mariëlle, Januari 2019.


"Caroline heeft ons geweldig geholpen: met enkel tekeningen van ons nieuwbouwhuis, wist ze onze wensen toch heel visueel te maken door het 3D programma en de materialen die ze erbij doet. Wij hoeven geen dagen meer te zoeken en shoppen, we kunnen heel concreet aan de slag! "

Vanessa, Augustus 2018


"Heel fijn dat je bij me langs bent gekomen en de puntjes op de I hebt weten te zetten. De zithoek is nu echt een hoek die de woonkamer een stuk ruimer en gezelliger maakt. Veel dank!"

Irene, november 2018.


"Caroline is in haar werk zeer bevlogen en gepassioneerd. Ze denkt goed mee en is erg nauwkeurig. Met haar uitgebreide kennis en inzicht vertaald ze mijn ideeën en wensen in realistische ontwerpen. Ik ben erg tevreden en kan haar iedereen aanbevelen! "

Brenda, Juni 2018.


"Caroline heeft ons heel goed geholpen bij het vernieuwen van onze slaapkamer.De kleuren en gekozen materialen zijn prachtig. De uitvoering door de firma's Robiflex en Kasten op Maat verliep heel soepel. We zijn heel tevreden over het resultaat!"

Ineke en Rolf, november 2018.