3x on trend banken

15-09-2020

Trendy, comfortabel en luxe. Dat zijn zo ongeveer de eisen die het meest worden genoemd bij het kiezen van een bank. In deze blog vind je 3 hippe banken die meegaan met de laatste trends én ze zitten ook nog eens heerlijk. 

De zachte banken zoals suede of fluweel uit 2019, zijn ook dit jaar on trend. De verwachting is dat deze trend een blijvertje is. Je doet dus geen verkeerde aankoop wanneer je een suede of fluwelen bank koopt.

Door de neutrale kleuren zijn deze hippe banken in ieder interieur makkelijk te combineren. 

Deze hippe bank van Made.com vormt een echte eye-catcher in jouw woonkamer. Combineer 'm bijvoorbeeld met dit luxe behang om een luxe interieur te creëren.

Deze bank past in een Scandinavische woonstijl maar ook in een natuurlijk interieur. Door de rustige vorm en de warme stof, is deze bank een baken van rust in jouw woonkamer. (klik op de afbeelding om naar de bank te gaan)

Deze hippe bank heeft een model die we al langer zien in de woontrends. De bank komt in verschillende kleuren. Door het model zorgt deze bank voor warmte en luxe in ieder interieur. Het materiaal van deze bank is velvet waardoor je trendy kleuren makkelijk kunt combineren met de trendy stof van nu. (klik op de afbeelding om naar de bank te gaan).