5x Donkere slaapkamers

14-09-2020

Donkere slaapkamer door donkere gordijnen

Groen, zwart, donkergrijs en wit. Een ideale combinatie

Een donkere muur combineren met donkere gordijnen is niet iets wat veel mensen durven, maar wat juist heel goed combineert zoals op deze afbeelding. De accenten in deze ruimte zijn licht en er is gekozen voor een variatie aan kleuren in groen, zwart, donkergrijs en wit. Houd je aan deze combinatie om een stijlvolle donkere slaapkamer te maken!

Beige met accenten

Een donkere slaapkamer door middel van verlichting

Deze donkere slaapkamer maakt gebruik van gelige verlichting, lichte accenten. Beige muren laten zich goed lenen voor verschillende soorten kleurencombinaties en interieurstijlen. Ook kan je jouw slaapkamer al donker maken door enkel de verlichting minder fel te maken.

Dit is de slaapkamer van een van mijn klanten. Achter de wand van zijn bed hebben we een inloopkast gemaakt. Zijn bed staat pal voor het raam. Qua kleuren hebben we gekozen voor beige/bruin, wit en blauw. Een prachtige kleurencombinatie!

Ook hier wordt gebruik gemaakt van blauw in de slaapkamer. In combinatie met roze en gouden kleuraccenten vormt het een mooi geheel.

Haagsch Blauw laat zich lenen voor een combinatie van nostalgische accessoires en moderne accessoires. Deze slaapkamer is on-trend, modern en toch klassiek.