Een ‘huis met potentie’ en waarom ik graag meekijk wanneer je gaat verbouwen.

13-07-2018

Voor een opdracht van een prachtig jaren '70 huis in De Meern(Utrecht) maakte ik deze week de sfeer en materiaal voorstellen. Zoiets begint natuurlijk altijd met een gesprek. In dit geval vond het eerste gesprek met mijn klant plaats op locatie, ditmaal met aannemer en constructeur er bij. Zodat ik meteen ideeën in kon brengen over de verbouwing én hoe de woonkamer zo ruimtelijk mogelijk gemaakt kan worden.

 NOU; you can leave that up to me! 😉 'Dat moet een harmonicapui worden over de héle breedte' was mijn voorstel toen er gesproken werd over twee openslaande deuren in de achterpui.

Mijn klant had van te voren al aangegeven zoveel mogelijk glas in de achterpui te willen om zo meer zicht te hebben op de mooi begroeide achtertuin van maar liefst 25 meter(!) diep. En terecht.

Zo tijdens de tour door het huis kwam de verbouwing tot leven;

•muur tussen keuken en woonkamer eruit

•haard ombouw aanpassen

•pui met glas over de hele breedte

•stalen deur tussen hal en woonkamer

•radiatoren weg en vloerverwarming er in

Wat voor pui het precies wordt is de klant nog niet helemaal uit maar aan mij nu de taak het eindresultaat vast in 3D te laten zien, zodat mijn klant echt met vertrouwen een beslissing kan nemen. 1 ding is zeker; het wordt hoe dan ook mooi!