en-Waarom kiezen voor een nieuw interieur minstens nét zo makkelijk is als het kiezen van je dagelijkse boodschappen.

25/01/2019

Huh?! Maar is dat geen appels met peren vergelijken? Om niet te zeggen bankstellen met peren? Dat zou je inderdaad kunnen denken. Volgens mij is dat niet zo.  

Ja, hallo! nogal logisch, hoor ik je zeggen, jij bent altijd bezig met je vak dus voor jou is een nieuw interieur samenstellen en het maken van die keuzes natuurlijk super makkelijk... 

Oké ik ben er misschien wat behendiger in maar ik zal je uitleggen waarom deze vergelijking ook voor jou op gaat. Zélfs als je 1x in de 8 jaar, of wanneer je gaat samenwonen of gaat verhuizen ineens met allerlei interieurkeuzes en uitgaven te maken krijgt.

Keuzes blijven namelijk keuzes, het is slechts hoe jij naar deze keuzes kijkt. En dus hoe ingewikkeld, of gemakkelijk je het jezelf maakt. Als jij iedere dag de keuze kunt maken voor je dagelijkse boodschappen. En vanuit jezelf, vanuit wat jij wil, de keuze kunt maken voor wat je lekker vindt en wat er die avond op je bord ligt(letterlijk) dan ben je namelijk ook in staat de juiste keuzes te maken voor een interieur wat helemaal bij jou past. 

Kortom, als je weet wat je wilt, kies je wat bij je past en is het maken van grotere keuzes een stuk makkelijker. 

Weet je nog niet wat je wilt? Lukt het je niet de juiste keuzes te maken voor je interieur? Dan maken we ze toch samen. Stuur een e-mail of plan samen met mij een vrijblijvend gesprek in.