What's cooking? De keuken trends van 2018.

21-03-2018

Mocht je het geluk hebben in 2018 een nieuwe keuken uit te mogen kiezen, dan lees je hier de meest opvallende trends op keuken gebied van dit jaar.

Op nummer 1 staat de keuken die geheel in het mat zwart is uitgevoerd. Er zijn tegenwoordig materialen waardoor je zelfs op mat zwarte keukenkasten geen vingerafdrukken ziet. Handig want zo ben je niet de hele tijd van alles weg aan het poetsen. In een lichte ruimte geeft een geheel in zwart uitgevoerde keuken een geborgen en een chique uitstraling. 

Kranen en spoelbakken in een afwijkende kleur staan op nummer 2. En mogen zeker niet vergeten worden. Maak jouw keuken ontwerp uniek door te kiezen voor mat zwarte, messing of zelfs koperen kranen. Vergeet ook de spoelbak niet! De standaard RVS spoelbak kun je tegenwoordig in verschillende kleuren laten coaten waardoor je een opvallend detail aan je keuken toevoegt. 

En dan tot slot en op nummer 3; brede lades. Dit geeft je niet alleen meer en efficiëntere opbergruimte maar geeft zeker in een open keuken een rustiger aanzicht. 

Ik wens je veel kook plezier!