Zo help ik jou bij jouw droom interieur

30-06-2020

Inmiddels heb ik al een groot aantal klanten geholpen bij hun interieur. Van flitsadviezen tot totaaladvies & realisatie, al mijn klanten hadden één ding gemeen: ze wisten niet waar te beginnen of hoe zij hun droom interieur konden verwezenlijken.

Maar hoe gaat nu eigenlijk een adviestraject voor jouw nieuwe interieur?

Hieronder zet ik de stappen voor je uiteen.

Kennismaking- en intakegesprek:
We starten met het kennismakingsgesprek. Het liefst in jullie huidige woning of middels videobellen. Hierin bespreken we al jullie wensen, bestaande ideeën, beschikbaar budget, stijlvoorkeuren én uiteraard jullie gezinssituatie.

Soms wil je bepaalde meubels of dat ene leuke kastje bijvoorbeeld houden. Moet er een aparte tv ruimte gecreëerd worden of misschien ben je wel 'allergisch' voor een bepaalde kleur! Al dat soort belangrijke dingen neem ik mee in het interieurontwerp.

Gratis offerte op maat:
Omdat ieder interieuradvies uniek is maak ik na het intake gesprek voor jullie een gratis offerte op maat. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent, de offerte ontvang je binnen twee dagen per mail.


Stap 1: De basis, indelingsplannen voor jouw nieuwe interieur:
De eerste stap is de basis van jouw nieuwe interieur. Namelijk de indeling. Waar ga je eten, slapen, lezen, koken, werken en relaxen?

Soms is dat al helder maar vaak is er net even een andere indeling te realiseren waardoor jouw interieur ruimer, en net even anders wordt. Je ontvangt de afgesproken aantal indelingsplannen en deze nemen we samen door. Hierna maken we jouw indelingsplan definitief en dient deze als basis voor de rest van het traject.

Houd voor de aanlevering indelingsplannen; +/- 2 weken aan.

Stap 2: De kleuren, materialen, meubels en verlichting;
Nu komt het leukste gedeelte, je ontvangt middels een moodboard, kleur&materiaaloverzicht en 3D weergaven de eerste impressies van jouw toekomstige interieur. Zo gaat het echt leven en krijg je inzichtelijk wat er gebeurd als je een bepaalde kleur op de muur doet of bijvoorbeeld een grote maatwerk kast laat maken. Je wilt immers wel weten waar je goed aan doet!

Aan de hand van deze visuals en echte kleur -en materiaal stalen nemen we het interieuradvies samen door.

Houd voor de aanlevering van het meubels, materialen en lichtplan zo'n 3 a 4 weken aan. (afhankelijk van de grootte van het project).

Stap 3: Het definitief maken van jouw interieurontwerp en realisatie:
Nadat de kleuren, materialen en verlichting is bepaald schakel ik mijn team van vakmensen in om jullie nieuwe interieur te realiseren. Kwaliteit en betrouwbaarheid staat hierbij voorop. Alle partijen hebben aandacht voor de klant, jarenlange ervaring en denken graag mee met technische aspecten. Je ontvangt offertes voor de werkzaamheden van bijvoorbeeld de aannemer, meubelmaker, elektricien, schilder, leveranciers en stoffeerder. Deze ontvang je direct van de partij waar ik mee werk zodat je ook kunt rekenen op een eerlijke prijs en weet met wie je te maken hebt.

In de tussentijd gaan we samen wanneer je voor deze optie kiest nog op pad om de meubels uit te zoeken.

Stap 4: Planning realisatie:
Geheel volgens jouw planning en wanneer mogelijk wordt er een efficiënte planning gemaakt waarin alle partijen samen werken, en jouw interieur gerealiseerd wordt. Het is zelfs mogelijk de sleutel af te geven wanneer je zelf geen tijd hebt om mensen binnen te laten tijdens de realisatie omdat je mogelijk te druk bent met werk en andere bezigheden.

Stap 5: Realisatie en Begeleiding tijdens en na oplevering
Ik vind het prettig om in contact te blijven met mijn klanten tijdens de verbouwing, realisatie en na de oplevering. Zo kan er tijdig worden bijgestuurd en als er vragen zijn, kan ik die direct beantwoorden. Daarbij schakel ik met de aannemer zodat jullie daar geen zorgen over hebben!

Stap 6: Afstylen en genieten:
Als al het 'grote' werk af is is het tijd om de puntjes op de I te gaan zetten. Inmiddels ben ik meer dan bekend met de stijl van jullie nieuwe interieur en help ik je dan ook graag nog met het afstylen.

Sierkussens, planten, bijzettafels, dat ene vloerkleed en accessoires zijn hetgeen jouw interieur echt een warm en sfeervol thuis geven. Dus sit back en relax, op basis van jullie budget maak ik een online shoppinglist waarmee je zelf aan de slag kan of ga ik zelf voor jullie op inkoop voor de best passende items. Nu is het echt af en kun je heerlijk gaan genieten van je nieuwe thuis.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met mij op!