Over Caroline

Caroline Interieur Advies & Realisatie realiseert luxe interieurs. Met rijke materialen en warme kleurcombinaties verzorg ik passende interieurplannen die aansluiten op uw wensen.

Een inrichting die bij u past
De inrichting van uw huis is een gevoelskwestie. Welk gevoel moet uw interieur oproepen? Is dat stoer en doortastend of juist sereniteit en rust? Of misschien wel luxe en sereniteit. Caroline Interieur Advies & Realisatie heeft al veel verschillende interieuradviezen, indelingsplannen en kleuradviezen mogen verzorgen.

Ook voor vastgoedontwikkelaars
Ik sta niet alleen particulieren bij met interieuradvies maar ook vastgoedontwikkelaars of vastgoedinvesteerders die meer uit hun panden willen halen. Met mijn doeltreffende indelingsplannen, kleur- en materiaaladvies en licht- en elektraplannen kan de aannemer direct aan de slag.

Passend interieuradvies

Het inrichten van uw woning kan lastig zijn wanneer u bijvoorbeeld geen idee heeft welke kleuren u in uw woning wilt gebruiken. Met mijn passie voor warme kleuren en rijke materialen voorzie ik u van een passend interieuradvies, dat volledig aansluit op uw wensen.

Heeft u andere vragen over mijn dienstverlening of over uw interieur? Ik kom graag met u in contact!

Mijn laatste projecten

Bekijk hier de adviezen van klanten die u voor gingen

Wat levert een interieuradvies u op?


Uiteraard een mooi interieur dat bij u past.

Door het advies krijgt u helderheid en inzicht waardoor u de juiste keuzes kunt maken en knopen door kunt hakken. U voorkomt miskopen en bespaart geld, omdat u na het advies weet wat bij u past, wat u écht wilt en wat er voor nodig is dit te realiseren.

Gedurende het traject en de realisatie heeft u 1 contactpersoon. Ik werk op afspraak, wanneer het u schikt. Door het uit handen geven van de realisatie/coördinatie aan C A R O L I N E Interieur Advies & Realisatie en het toevoegen van mijn kennis bespaart u uzelf tijd en energie.T: +31 614641252 | E: advies@carolineontwerpt.nl | BTW NL 002053358B97 | KvK 69972702