Veel gestelde vragen

Waarom werkt C A R O L I N E  Interieur & Media ontwerp alleen op afspraak?


Zodat we uw interieur ontwerp en wensen de volledige aandacht kunnen geven. En uiteraard om kennis te maken op een moment waarop het u schikt.


Wanneer ontvang ik mijn Persoonlijk Interieuradvies?


Na betaling ontvangt u het Persoonlijk Interieuradvies binnen 14 werkdagen. Indien er sprake is van een zeer uitgebreide opdracht met meerdere ruimtes of speciale verzoeken, zoals maatwerk kasten, is de levertijd altijd in overleg.


Wanneer ontvang ik mijn Digitaal Interieuradvies?


Na betaling ontvangt u het Digitaal Interieuradvies binnen 12 werkdagen. Indien er sprake is van een zeer uitgebreide opdracht met meerdere ruimtes of speciale verzoeken, zoals maatwerk kasten, is de levertijd altijd in overleg. 


Hoe krijg ik mijn interieur advies aangeleverd?


U ontvangt het Persoonlijk Interieuradvies in een gepersonaliseerde map met daarin de ontwerpen fullcolor geprint op A3 formaat(2x zo groot als A4).


Het Digitaal Interieuradvies ontvangt u per email in .pdf formaat.


Kan ik mijn Digitaal Interieuradvies alsnog door        C A R O L I N E  Interieur & Media ontwerp uit laten voeren?


Ja zeker, dat kan. U betaald dan het tarief wat voor een Persoonlijk Interieuradvies berekend wordt in een zelfde situatie. Het verschil tussen Persoonlijk Interieuradvies en uw Digitaal Interieuradvies wordt dan alsnog aan u gefactureerd. Daarna volgen de materiaalstalen, offerte(s) en realisatie.


Hoe realiseert C A R O L I N E  Interieur & Media ontwerp mijn interieuradvies?


Na akkoord van de opgevraagde offerte(s) wordt uw interieur onder coördinatie van C A R O L I N E  Interieur & Media ontwerp door een erkende en ervaren woninginrichter, behanger, schilder of meubelleverancier uitgevoerd. Van inmeten tot montage.


Wat zijn de betaalvoorwaarden?


Nadat Caroline contact met u heeft opgenomen en uw wensen zijn besproken ontvangt u een factuur van het gekozen advies per email. U betaalt het in de factuur genoemde tarief, vooraf, per bank o.v.v. uw naam en factuur nummer. Wilt u een offerte vooraf dan is dat ook mogelijk.


Waarom betaal ik het interieuradvies vooraf?


Omdat wij meteen voor u aan de slag gaan en er al vóór het leveren van uw op maat gemaakte interieuradvies werk verricht wordt door 

C A R O L I N E Interieur & Media ontwerp en eventuele partners. Denk aan vooronderzoek naar producten(technische specificaties), opvragen van prijzen i.v.m. uw budget, het ontwerpen van een maatwerk kast / meubel of het bekijken en opvragen van voor u geschikte stalen.


Waar vind ik de algemene voorwaarden?


De algemene voorwaarden zijn HIER te lezen.


Wat gebeurt er met persoonsgegevens die ik invul op deze website?


C A R O L I N E Interieur & Media ontwerp respecteerd uw privacy en gebruikt uw gegevens alleen voor de aangegeven doeleinden. Lees hier onze privacy policy.