Interieur & online communicatie

Eenheid in interieur en bedrijfsidentiteit

  We leven in een wereld waar de zichtbaarheid van uw bedrijf niet alleen meer bepaald wordt door de fysieke locatie van uw bedrijf en door de bedrijfsnaam op uw pand. Uzelf op de juiste manier online zichtbaar maken, onderscheiden, meerwaarde bieden en klanten in een aantrekkelijke omgeving ontvangen is steeds belangrijker om klanten ook daadwerkelijk aan u te binden.

Er zijn veel mogelijkheden om uw bedrijf en bedrijfsfilosofie on-en offline te laten zien. Internet en met name de sociale media zijn hierin een onmisbaar onderdeel.  Dat geldt ook zeker voor het maken van een goede eerste indruk wanneer u uw klanten op uw locatie ontvangt. Het maken van de juiste keuzes hierin en het neerzetten van een eenduidig beeld van uw bedrijf, zowel on- als offline, is daarom belangrijk.

Essentieel

Eenheid in het interieur van uw fysieke locatie 'offline' en de online uitingen op uw website en sociale media is dus essentieel. Want als dat het geval is dan klopt het beeld wat uw klant heeft van begin tot eind. Hierdoor ontstaat er bij uw potentiële en huidige klanten herkenbaarheid en vertrouwen in u én uw bedrijf.


>  Hoe valt ú op in de online massa door uw filosofie en missie op de juiste manier te delen?

 >   En; welke aanpassingen zijn er nodig in bijvoorbeeld de ontvangstruimte van uw bedrijf zodat uw klant zich meteen thuis voelt?


C A R O L I N E Interieur & Media ontwerp bundelt haar kennis op gebied van interieur samen met de kennis van partners die specialist zijn op gebied van (personal) branding en online marketing & communicatie. Voor 1 totaal oplossing.

Voor wie?

Voor alle: 

midden en klein bedrijven 

eenmanszaken 

en zzp-ers 

die online zichtbaar zijn en op eigen locatie klanten ontvangen.

Werkwijze en tarieven

We beginnen met een vrijblijvend gesprek bij u op locatie. Samen bespreken we uw wensen en bekijken we welke aanpassingen er nodig zijn. Voor het interieuradvies ontvangt u van ons een offerte. Tarieven voor de overige werkzaamheden van partners zijn op aanvraag en uiteraard ontvangt u van alle werkzaamheden altijd eerst een offerte.


+31 614641252

KvK 69972702

BTW NL 183216172 B01